A somogyi nyomozók a megyei bevetési egységgel közös akcióban, 2020. december 3-án, Nagyatádon, kábítószer értékesítés során tetten értek, és elfogtak egy 29 éves helyi, és egy szintén 29 éves mezőcsokonyai férfit.

A rajtaütést követő házkutatásokon a rendőrök közel fél kilogramm kábítószergyanús növényi származékot, több tő marihuánát, készpénzt, valamint a csomagoláshoz, fogyasztáshoz, és értékesítéshez használt eszközöket foglaltak le.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A nyomozás során beszerzett adatok igazolták, hogy a feltételezett elkövetők Nagyatád és Kaposvár környékén, többek közt oktatási intézmény közvetlen környezetében is értékesítettek kábító hatású anyagot. A nyomozók kábítószer birtoklása miatt nyolc vásárlójukkal szemben is büntetőeljárást indítottak.

A két dílert kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az eljárás során mindvégig letartóztatás, illetve bűnügyi felügyelet alatt álltak.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának vizsgálói a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és az eljárás során keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Kaposvári Járási Ügyészség részére.

Címkék: díler, drog, kábítószer, kék hírek