A Marcali Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14040/536/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

Az ismeretlen személy augusztus 9-én, reggel 9 óra 3 perckor, az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalának 180. kilométerszelvényében – Sávoly külterületén - az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt, feltehetőleg szürke ponyvás vontatmányból álló járműszerelvénnyel súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott.

A sofőr a külső forgalmi sávban haladva áthajtott a leállósávon műszaki okból veszteglő, kamionját szabálytalanul – részben a külső sávba átlógó testhelyzetben - átvizsgáló férfi lábán. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

null

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni. Jelentkezni lehet személyesen a Marcali Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a 8700 Marcali, Rákóczi utca 55. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzésük mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.
 

Címkék: felhívás, autópálya, rendőrség, kék hírek