A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával 2021. június 11-én délelőtt a Balatonmárifürdő, Őrház utcai szabadstrand bejáratánál is átadtak egy kerékpáros szerviz- és regisztrációs oszlopot.

Az átadott oszlopnál a bicikliszereléshez szükséges eszközök (pumpa, nyomásmérő, különböző méretű és állítható villás- és imbuszkulcsok) állnak a kerékpárosok rendelkezésére, melyek alkalmasak egy gyorsjavítás elvégzésére. A szervizpont használata egyszerű és biztonságos.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az oszlopon továbbá preventív kiadványok is megtalálhatók, melyek hasznos információkat tartalmaznak többek között az alapvető kerékpártartozékokról, illetve a legfontosabb közlekedési szabályokról.

Az ünnepségen részt vett dr. Garamvölgyi László ny. r. dandártábornok, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója, Beke Mária r. alezredes, a Marcali Rendőrkapitányság vezetője, Galácz György balatonmáriafürdői polgármester, dr. Jávorszkyné dr. Molnár Magdolna r. alezredes, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője, valamint a települést látogató kerékpárosok, turisták.

Címkék: szervizoszlop, javít, kerékpár, Balaton, kék hírek