A Kaposvári Rendőrkapitányság a 14010-157/126/2021. körözési számon folytat eljárást egy helyi lakos eltűnése miatt. Eltűnésével kapcsolatban egyik hozzátartozója tett bejelentést a rendőrkapitányságon, mivel Sárközi Natália Brigitta április 22-én megszökött otthonról és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Eltűnésekor szőrmekapucnis, hosszú, bordó kabátot, fekete pólót, kék farmernadrágot és szürke színű, rózsaszín mintás sportcipőt viselt. 160 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú, barna hajú, vörösre festett hajvéggel. Arca kerek, szeme barna színű.

Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy Kaposvár, vagy Debrecen környékén rejtőzhet, azonban a lány felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérjük.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöld számon, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Címkék: sárközi natália brigitta, eltűnés, rendőrség, kék hírek