A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen folytat eljárást. A gyalogosan közlekedő illető november 5-én 6 óra 7 perckor Kaposváron, a Béke utca 33. számnál lévő útkereszteződésben nem kellő körültekintéssel lépett le az úttestre, amelynek következtében az arra haladó kerékpárost hirtelen fékezésre késztette, aki elesett, és súlyos sérülést szenvedett.

Az ismeretlen személy a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül távozott. A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: felhívás, baleset, rendőrség, kék hírek