FRISSÍTÉS: az úriembert időközben holtan találták a rendőrök.

A Kaposvári Rendőrkapitányság körözést adott ki egy kaposfői lakos eltűnése miatt. Idősebb Kovács László június 16-án reggel a kaposvári kórházból ismeretlen helyre távozott. Az eltűnését egyik hozzátartozója jelentette be a rendőrkapitányságon.

Az eltűnt 162 centiméter magas, 65 kg körüli testsúlyú, vékony testalkatú. Őszes, rövid a haja, és zöld színű a szeme, szakállat, illetve bajuszt nem visel. A férfi feltehetően még aznap reggel a Jutai úton keresztül, gyalogosan hagyta el a várost. A felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

"Kérjük, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén." - írja a Police.hu

Címkék: Kaposfő, idős, eltűnt, körözés, kék hírek, Kaposvár