A rendőrség közleménye szerint 9 óra 45 perckor az R67-as számú főútvonal 66. kilométerszelvényében - eddig tisztázatlan körülmények között - több gépkocsi ütközött össze.


Fotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFK
Fotók: SMRFK
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Egy ember beszorult az egyik járműbe. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző kaposvári hivatásos tűzoltók. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

Baleset az R67-es főútvonalon (Vadépuszta külterület)

2019. október 23-án 9 óra 45 perckor az R 67-es számú főútvonal 66. kilométerszelvényében három gépkocsi ütközött össze. A baleset következtében heten sérültek meg, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság később közleményében tájékoztatott, hogy a balesetben összesen hét ember sérült meg, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. A helyszínelés és a műszaki mentés idején 15 óra 5 percig teljes pályás útlezárás volt érvényben, a forgalom azóta újra zavartalan.

Címkék: r67, rendőrség, baleset, kék hírek