A tatai Old Lake Golf Club Hotel adott otthont a XIII. Országos Bűnügyi Technikai „Vedres Mátyás” Emlékversenynek.

A megmérettetésre az ország minden pontjáról érkeztek résztvevők. A tizennyolc megyei rendőr-főkapitányság és a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Központi Technikai Osztálya, valamint a külföldi rendőri szervek által delegált három fős csapatok gyakorlati és elméleti feladatokat oldottak meg. A csapatok huszonhárom különböző berendezett helyszínen, szituációs gyakorlatokon bizonyíthatták hozzáértésüket a rendelkezésre álló idő alatt, amelyet versenybizottság értékelt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság csapata: Pálné dr. Gergely Mónika r. alezredes (csapatvezető), Dr. Stróbl János c. r. alezredes, Nagy Balázs c. r. őrnagy, Árvai Tamás c. r. főtörzszászlós.


a police.hu felvételeia police.hu felvételeia police.hu felvételeia police.hu felvételeia police.hu felvételeia police.hu felvételeia police.hu felvételeia police.hu felvételeia police.hu felvételeia police.hu felvételeia police.hu felvételeia police.hu felvételei
a police.hu felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A látványos versenyen végül a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság technikusai bizonyultak a legjobbnak. Második helyen a Budapesti Rendőr-főkapitányság végzett, a harmadik helyért járó díjat pedig a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csapata kapta. Negyedik helyen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság végzett, az ötödik a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csapata lett, a hatodik helyet pedig a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szerezte meg.

Az első két helyezést elért csapat számára az Országos Rendőr-főkapitányság ausztriai tanulmányutat ajánlott fel.

Címkék: rednőr, technikus, bűnügy, győztes, verseny, Somogy, kék hírek