Belegnél megcsúszott az úton és árokba csapódott egy 9 személyes kisbusz. A gépjármű áramtalanítását a nagyatádi tűzoltók végezték. A gépjárműben 7-en utaztak, közülük hárman az árokba csapódás következtében kirepültek az autóból, a többiek épségben kiszálltak a járműből. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

null

Összeütközött két személyautó Kaposváron, a 48-as Ifjúság útján, azaz a 610-es főút belterületi szakaszán, a Tallián Gyula utcánál. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, amelyekből hűtővíz folyt az úttestre. Az egyik jármű vezetőjét a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Árokba hajtott és ott felborult egy személyautó Kaposszerdahelyen, a Kossuth Lajos utcában. A műszaki mentési munkálatokat a kaposvári hivatásos tűzoltók végezték. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Összeütközött két személyautó a Lengyeltóti és Kisberény közötti útszakaszon. A baleset következtében a járművek az árokba csapódtak. Az esethez a balatonboglári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsikat. Az eset során senki nem sérült meg.

null

Tűz keletkezett egy enyingi lakóház mosókonyhájában. A lángok az épület tetőszerkezetére nem terjedtek át. A bejelentő a siófoki hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt megkezdte a tűz oltását, az épületből kihozott egy 11,5 kg-os gázpalackot, amit nem ért hőhatás.

Az egység kiérkezésekor egy hulladéktároló még égett a helyiségben, amely füsttel telítődött. Az oltást követően az épület fafödémét hőkamerával is átvizsgálták. A bérlő az oltás során nagy mennyiségű füstöt lélegzett be, ezért a mentők kórházba szállították.

Címkék: hétvége, katasztrófavédelem, baleset, kék hírek