Fának hajtott egy személyautó kedd este Kadarkút és Gige között. A kadarkúti önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Barcs külterületén felborult egy gépkocsi. Az esetről a barcsi tűzoltóparancsnok tett bejelentést, aki segített az autóban utazóknak kiszállni a járműből. A város hivatásos tűzoltói a kiérkezést követően sugár védelem mellett áramtalanították a kocsit, majd kézi erővel kerekeire állították azt és megszüntették üzemanyagfolyást.

Enyingnél szerda hajnalban történt baleset. Egy személygépkocsi megcsúszott az útesten és a szántóföldön, az oldalára borulva állt meg. A jármű mentését a siófoki hivatásos tűzoltók végezték, a sofőr az eset során nem sérült meg.

A reggeli órákban egy Várda külterületén tetejére borult gépjármű miatt riasztották a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit. Az autóban ketten utaztak, őket a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A darányi vasúti átjárónál keresztbe fordult az úton egy nyerges vontató, amely félig elfoglalta az úttestet. A jármű üzemanyag tartálya megsérült és megközelítőleg száz liter gázolaj az út melletti füves területre folyt. A barcsi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, az egység áramtalanította a járművet, majd kamionmentő segítségével kivontatták az árokból. A munkálatok ideje alatt teljes útzár volt érvényben az érintett szakaszon.

Kéthelynél is árokba hajtott egy kisteherautó, amelynek mentéséhez szintén autómentő segítségére volt szükség. Ám ez a jármű folytatni tudta az útját. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Címkék: tűzoltóság, havazás, katasztrófavédelem, kék hírek