A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közúti baleset okozása miatt folytat eljárást egy helyi lakos ellen és egyben kérik a lakosság segítségét is.

Az eset március 6-án este nyolc órakor történt Siófokon, a Tanácsház utca és a Kele utca kereszteződésében, amikor egy Mercedes típusú gépkocsi vezetője a kijelölt gyalog-átkelőhelyen elütött egy gyalogost. A sofőr nem állt meg segíteni a szerencsétlenül járt gyalogosnak, aki az orvosi vélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett - írja a Police.hu.

Police.hu
Police.hu

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Siófok, Sió utca 12-20. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: gyalogos, cserbenhagyás, szemtanú, gázolás, Siófok, kék hírek