A hétfő késő délután történt közúti baleset kapcsán megkerestük a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatát, akik az alábbi tájékoztatást nyújtották:

Somogyjádon, a Fő utca 48. szám előtti útszakaszon közlekedett Juta irányából Osztopán irányába 2017. december 11-én 17 óra 35 perckor egy 42 éves somogyvámosi lakos egy Daewoo Lanos típusú gépkocsival.

A sofőr feltehetőleg későn észlelte az előtte várakozó tehergépkocsit és nekiütközött, amelyet követően egy Opel Astra pedig a Daewoo hátuljának ütközött, amit az ellentétes irányú forgalmi sávba lökött, ahol nekicsapódott egy Juta felé közlekedő Audinak.

A Daewoo vezetőjét és az utasát a mentőszolgálat munkatársai súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol az esti órákban a 42 éves asszony elhunyt.


az SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételei
az SMRFK helyszíni felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A helyszínen 23 óráig teljes pályás útlezárás volt érvényben. A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Címkék: ütközés, halálos, karambol, baleset, kék hírek