A megye számos pontján akadályozta a forgalmat még tegnap este útra dőlt fa, lehasadt faág. Bolhó és Vízvár, valamint Bélavár és Somogyudvarhely között fa dőlt a vasúti sínekre.


Fotó: Marcali és Barcs HTPFotó: Marcali és Barcs HTPFotó: Marcali és Barcs HTPFotó: Marcali és Barcs HTPFotó: Marcali és Barcs HTPFotó: Marcali és Barcs HTPFotó: Marcali és Barcs HTPFotó: Marcali és Barcs HTP
Fotó: Marcali és Barcs HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A tűzoltók vonattal haladtak végig az érintett szakaszon és megtisztították a pályát a leszakadt faágaktól. A megye tűzoltó egységei éjszaka sem pihentek.

A reggeli órákban azonban újabb jelzések érkeztek, több állampolgár ahogy észlelte a vihar okozta károkat, a reggeli órákban jelentette azt be.


VárosligetVárosligetVárosligetVárosligetVárosliget
Városliget
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Jelenleg Jutában, Kaposváron, Hetesen, Kaposszerdahelyen, Gadányban és Kelevízen is dolgoznak a tűzoltók, több helyen az áramszolgáltató munkatársaival közösen.


Így nézett ki a belváros a vihar után.Így nézett ki a belváros a vihar után.Így nézett ki a belváros a vihar után.Így nézett ki a belváros a vihar után.Így nézett ki a belváros a vihar után.Így nézett ki a belváros a vihar után.Így nézett ki a belváros a vihar után.
Így nézett ki a belváros a vihar után.
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: vihar, somogy megye, katasztrófavédelem, kék hírek