Pusztakovácsi külterületén sétált szabályosan az útpadkán a forgalommal szemben egy gyalogos péntek délután negyed kettő körül, amikor két, az út szélén várakozó jármű kikerülése során a hátsó gépkocsi tolatni kezdett, amelynek következtében elsodorta - írja a Police.hu.

Az asszony a baleset következtében – az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Marcali Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Kaposváron, a Guba Sándor utcában közlekedett délután három óra körül egy Suzuki típusú személygépkocsi, melynek vezetője feltehetően nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó jármű mögött, ezért fékezéskor keresztbe csúszott az úttesten, majd összeütközött a vele szemben közlekedő Dacia típusú személyautóval.

Fotó: SMKI
Fotó: SMKI

A baleset következtében – az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján – három személy szenvedett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést. Az eset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A megye területén az elmúlt 24 órában további öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Címkék: balesetek, sérülés, Somogy, rendőrség, Kaposvár, kék hírek