A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya folytatott eljárást életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt az akkor 44 éves P. Attila békési, valamint a 30 éves kaposvári Cs. Vendel ellen, mert a gyanú szerint súlyosan bántalmaztak egy 34 éves férfit - írja a Police.hu.

A nyomozás adatai szerint 2015. július 23-án hajnali 3 órakor egy XI. kerületi szórakozóhelyen vitatkozott össze a három férfi, majd a szóváltás az utcán is folytatódott. P. Attila egy késsel megvágta a külföldi arcát, majd Cs. Vendellel együtt többször megütötték, majd a földön rugdosták áldozatukat. A két támadó végül elvette a magatehetetlen férfi pénzét és mobiltelefonját.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A rendőrséget a mentők értesítették. A nyomozók még aznap reggel elfogták P. Attilát a XI. kerületben, Cs. Vendelt pedig az M7-es autópályán tartóztatták fel a járőrök. Mindkét férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A kaposvári Cs. Vendelnél megtalálták a külföldi mobiltelefonját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya a nyomozást befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Címkék: agyonvert, külföldi, bántalmazás, Budapest, kaposvári, kék hírek