Az elmúlt 24 órában a rendőrök 2 személyi sérüléssel, valamint 4 anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Kaposvár belvárosában, a Csokonai utcában közlekedett egy személygépkocsi vezetője, aki hátramenet végzése közben elütött egy gyalogost. Az asszony az elsődleges orvosi vélemény alapján 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

null

Somogybabodnál egy motoros bukott szombat délután. Az illető az elsődleges orvosi vélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. Az intézkedés során a sofőrnél az alkoholteszter pozitív értéket jelzett, amely miatt Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást indított.

null

Vése belterületén, egy járművezető nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel vezette járművét, amely miatt egy útkereszteződésben kisodródott és kerítésnek ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A gépkocsiban tartózkodó személyek egyike sem ismerte el a vezetést. Az alkoholszonda mind a négy személynél pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök mindannyiukat további mintavételre állították elő. A baleset körülményeinek tisztázása folyamatban van.

Kaposvár belterületén, a Füredi csomópontban szombat reggel anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Egy Nissan típusú gépkocsi vezetője a külső forgalmi sávban az útkereszteződéséhez érve nekiütközött az előtte közlekedő személygépkocsinak.

A baleset során személyi sérülés nem történt, a gépkocsikban anyagi kár keletkezett. Az intézkedés során a Nissan vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a férfit további mintavételre állították elő, majd ellene büntetőeljárást indítottak. 

Szinténz Kaposváron, a Vak Bottyán utcában közlekedett egy járművezető, aki nem állt meg a fény- és félsorompóval biztosított vasúti átjáró tilos jelzésénél, amelynek következtében letörte a sorompó rúdját. A nő ellen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonság elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Kutas belterületén, a Petőfi utcában  a félsorompóval biztosított vasúti átjáró csapórúdját ismeretlen járművezető letörte, majd megállás és a hatóság értesítése nélkül a helyszínt elhagyta.

null

Az ismeretlen személy ellen a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonság elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Címkék: összesítő, gyalogos, gázolás, rendőrség, kék hírek