A rendőrség közleménye szerint 2016. szeptember 21-én 16 óra 30 perc körüli időben Kaposváron, a Kaposrét soron ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú, feltehetően lilás színű, kisbusz jellegű gépkocsival közlekedett.

Haladása során visszapillantó tükrével nekiütközött az úttest jobb szélén leállított gépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének, ami letörött. A balesetet okozó járművezető adatai hátrahagyása és a rendőrség értesítése nélkül tovább hajtott. 

null

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal, vagy az ismeretlen járművezető kilétével kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12. szám alatt), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: kaposrét sor, kisbusz, ütközés, rendőrség, kék hírek