Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy nagybajomi férfi ellen a Somogy Megyei Főügyészség. A vádlott és élettársa rendszeresen italozgattak együtt, aminek gyakran lett veszekedés a vége. A vádirat szerint férfi néha megis verte a nőt. 2013. május 28-án nagybajomi lakásukon pálinkázgattak, amikor a férfi felelősségre vonta a nőt, mivel tudomása szerint amíg külföldön volt viszonyt folytatott egy másik férfivel.

A vita odáig fajult, hogy a férfi kétszer közepes erővel ököllel arcon ütötte a nőt, akinek vérezni kezdett az orra. Ezután bemenekült a fürdőszobába, azonban a dühöngő férfi utána ment, az ajtót rálökte, amitől a nő a fürdőkádban kötött ki. A vádlott a hajánál fogva kiemelte onnan a sértettet, kilökte az udvarra, miközben trágár szavakkal felszólította, hogy távozzon a házból.

A nő elesett, a férfi azonban nem hagyta abba, 12-13-szor megrugdosta a nőt, akit most már azzal fenyegetett, hogy megöli. Addig nem is zavartatta magát, amíg egy közelben lakó rá nem kiabált, majd pedig a rendőrséget is értesítette. A nő a kórházba szállításkor közvetett életveszélyben volt májsérülése miatt. Ha nincs a gyors orvosi intézkedés meg is halhatott volna. A vádlott előzetes letartóztatásban van. A főügyészség vádlottal szemben fegyházban végrehajtandó szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

Címkék: féltékeny, verés, , Nagybajom, ügyészség, kék hírek