A vádlottak ellen előre kitervelten, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a Somogy Megyei Főügyészség.

A per negyedik tárgyalási napján a vádlottak az utolsó szó jogán ártatlannak vallották magukat és a korábbiakhoz hasonlóan, továbbra is egymásra mutogattak. A szexuális indíttatású erdőjárás legutóbb is szóba került, akárcsak az, hogy P. Erika puszta emberbaráti szeretetből adott közel kétszázezer forintot, az általa lig ismert Bogdánnak.

Vidós összefoglalónkat a negyedik napról itt; percről-percre tudósításunkat, pedig itt érhetik el.

Természetesen a KaposPont a harmadik tárgyalási napot is percről-percre közvetítette. Ekkor derült ki, hogy mindhárom vádlott beszámítható és hogy ruháikon megtalálták az áldozat DNS-ét. Vonatkozó összeállításunkan perdöntő híváslistákról is írunk és megtudhatják azt is, hogy miért rendelt el részleteiben zárt ajtós tárgyalást a bíró és, hogy erre, miként reagált Bence édesanyja.

A második tárgyalási napon összeomlott az egyik vádlott és különösen sok szó esett a feketemágiáról is. Az pedig már az első bíróságon töltött napon elhangzott, hogy mintegy másfélezer oldalnyi nyomozati anyag gyűlt össze, a hatóságok tucatnyi szakértő véleményét kérték ki és meghallgattak harminc tanút is. Az eddigi perköltség tízmillió forintnál is több. A vádlottak azóta mutogatnak folyamatosan egymásra és ettől kezdve tér vissza-vissza a szexuális utalás is.

14 órától percről-percre tudósítjuk az ítélethirdetés történéseit és az ott elhangzottakat. Kattintson az alábbi képre és tájékozódjon első kézből!

p erika blur es 18

Címkék: vádlott, bence, tárgyalás, törvény, szita, bíróság, gyilkos, ítélet, kék hírek