Kedves Olvasónk, amennyiben a péntek esti fehőszakadáskor, vagy a szélvihar idején készített néhány fotót, és azokat másokkal is szívesen megosztaná, küldje el a KaposPont emailcmére (info(kukac)kapos.hu), és mi szívesen közzétesszük!

A koponyeg.hu előrejelzése szerint a pusztító szél csak pénteken okoz gondokat, a hétvége többi napján inkább hűsítő záporokra lehet számítani.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében arra hívja fel a lakosság figyelmét, hogy a hosszú hétvégén tartandó, közérdeklődésre számot tartó, megyebéli rendezvények miatt, nagyobb rendőri jelenlétre lehet számítani a megye egész területén.

A rendőrség arra is kér mindenkit, hogy a rendezvényeken vigyázzanak értéktárgyaikra, azokat ne hagyják őrizetlenül!

A KaposPont a pünkösdi hétvége programjait itt szedte csokorba, az egyenruhások tájékoztatója pedig ezeket az rendezvényeket említi:

2013. május 16-20.: Szántód – Pannónia fesztivál

2013. május 17-19.: Somogybabod – OFF-Road fesztivál

2013. május 18-19.: Balatonfüred előtti vízterület – Magyar Szörf Szövetség vitorlás vízi sporteszköz verseny

2013. május 18-20.: Balatonföldvár-Keszthely, Zalatorok-Keszthely, Fonyód-Ábrahámhegy – Túravitorlás és Sport Klub - Pünkösdi Regatta verseny

2013. május 18-20.: Balatonföldvár-Balatonszemes-Balatonakali-Tihanyi Rév Spartacus Vitorlás Egylet vitorlás verseny

A programok helyszínén és környékén forgalomnövekedésekre és torlódásokra lehet számítani, ezért a rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!

Címkék: zsebes, torlódás, vigyáz, pünkösd, vihar, rendőr, kék hírek