A kaposvári férfi a szüleitől lopta el a pénzt, hogy fizetni tudjon. Őt lopással, a másik férfit csalással vádolják. A rendőrség szerint sok a hasonló eset.  

Vékony, szedett szemöldökű, nőies alkatú és mozgású 20 éves fiú állt a bíróság elé. Ő az, aki a vád szerint Szabó Petrának adta ki magát az interneten. A fiatal férfi nem is titkolja, hogy a férfiakhoz vonzódik.

Ő azonban azt állítja, hogy férfiként ismerkedett meg a sértettel, aki önként adta neki oda a milliókat.

A becsapott kaposvári férfi szüleivel együtt jött a mai tárgyalásra. Tőlük lopta el azt a több, mint 7 millió forintot, hogy azt Szabó Petrának adja.

A 36 éves kaposvári férfi az interneten adott fel egy társkereső hirdetést. Erre jelentkezett az állítólagos Szabó Petra.

Azzal hitegette, hogy szerelmi viszonyt akar folytatni vele. Később azonban milliókat kért arra hivatkozva, hogy a házára felvett kölcsönt nem tudja fizetni. A kaposvári férfi –elmondása szerint- gyanútlanul fizetett. Közben telefonon tartották a kapcsolatot, sőt egyszer személyesen is találkozott Szabó Petrával.

Szolnokon a vasútállomás büféjében találkozott egy magát Szabó Petrának kiadó személlyel. A szerelmes férfi ekkor sem fogott gyanút. Sőt az sem tűnt fel neki, hogy az általa megismert lány nem is hasonlít arra a fotóra, amit a közösségi oldalon láthatott.

A rendőrség szerint nem ez az egyetlen ilyen eset. Sok internetes csalóval találkoznak.

- Ajánlom, ha társkereső oldalon próbálnak párt keresni, akkor egy kávézóban, vagy központi helyen találkotzzanak, ha bármi probléma történik, akkor meg tudja magát védeni, és kérjen segítséget kívülállóktól - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság bűnmegelőzési előadója, Méhes Dóra.

A tárgyalást elnapolta bíróság, mert a kaposvári férfi elmeállapotát  és a látását is meg kell vizsgálni, mert ez is oka lehetett annak, hogy nem vette észre azt, hogy nem egy nővel találkozott.

Nézze meg korábbi videónkat a témában:

 

 

Címkék: feri, 7 millió, petra, internetes, átver, csaló, kék hírek