Erőszakos közösülés, személyi szabadság megsértése és közokirattal visszaélés miatt emelt vádat egy 18 éves kazsoki fiatalember ellen az ügyészség. A vádlott idén tavasszal újsághirdetés útján megismerkedett egy férjes asszonnyal, szerelmi kapcsolatot létesítettek. A nő többször volt a férfi kazsoki házában. A sértett Pécsen prostituáltként dolgozott, keresetét gyermekére és saját betegségének kezelésére fordította. Júniusban a nő elmondta a férfinek, hogy örömlány, és vissza kell mennie Pécsre orvosi kivizsgálásra.

A vád szerint az erős testalkatú fiatalember dühös lett, azt mondta, hogy nem engedi el. A nő megpróbált elmenni, de a férfi ekkor pofon vágta, bezárta a szoba ajtaját, majd rászólt, hogy ne merje hívni a rendőrséget, mert akkor tovább fogja ütni. Közölte vele, hogy élettársa lesz, gyermeket akar tőle, és nem engedi, hogy elhagyja. Hogy ne tudjon segítséget kérni, a nő mobiltelefonjának SIM kártyáját kivette és szétvágta. A sértett ekkor egy másik kártyát vett elő, de azt szétharapta. Elvette a nő adó-és személyi igazolványát. A szobából később sem engedte ki, az ajtót rázárta. Egy lavórt hagyott ott neki, hogy abba végezze a szükségét. Megfenyegette, hogy dögkútba dobja, ha nem fekszik le vele. Június vége és július vége között naponta közösült a nővel, közben fenyegette, bántalmazta, kezeit lefogta, ruháját letépte.

A nőnek a menstruációja alatt is közösülnie kellett vele, pedig a sértett közölte, hogy ez ngyon fáj neki. Többször orgazmust színlelt, hogy a vádlott bizalmát elnyerje, és meg tudjon szökni. Egy hónap múlva sikerült a szökés, a nő Kazsokról visszament a kaposmérői házába. A fiatalember 4 napon át könyörgött, jöjjön vissza hozzá Kazsokra, megváltozik, jóvá tesz mindent, a kapcsolatukat normálisan tudják majd folytatni. A nő hitt neki, érzelmei hatására visszatért hozzá, de érkezésekor a férfi rögtön közölte, hogy többe nem engedi el. A sértettnek még aznap akarata ellenére közösülnie kellett.

Nem ellenkezett, de később a ruhájába rejtett SIM kártyával mobiltelefonon felhívta a barátnőjét, és kérte, hogy segítsen rajta, mert Kazsokban fogva tartják. A barátnő élettársával kocsin a faluba utazott, az utcán talákoztak a sértettel és a vádlottal. A barátnő esernyőjével kergette el a sértett közeléből a fiatalembert. A fogva tartott nőt autóval Kaposvárra vitték. A sértett három nap múlva joghatályos magánindítványt terjesztett elő a bántalmazója ellen. A rendőrök még aznap lefoglalták a nő adókártyáját és személyi igazolványát a férfi kazsoki lakásán.

A fiatalembert bilincsbe verve hozták a hétfői tárgyalásra a kaposvári bíróságon. Elfúló, bizonytalan hangon beszélt. Vallomásaiban több verzióban adta elő a történteket. A rendőrségen beismerte, hogy megverte a nőt és bezárta. Egy másik vallomásában viszont azt állította, hogy nem ütötte meg, és csak 20 percre zárta be a szobába egyszer, amikor mérges lett, mert megtudta, hogy mivel foglalkozik a 36 éves nő. Máskor viszont azt mondta, hogy egyszer sem pofozta meg az elvált asszonyt, akivel szerelmi kapcsolata volt, és a nő önként töltötte nála az idejét, nem erőszakolta meg, fogva sem tartotta.

Már korábban is tudta, miből él az asszony, aki egyszer sírva hívta fel, hogy menekülnie kell Pécsről. Akkor költözött hozzá, ám később megjelent a futtatója, és visszavitte. A strici egy autóból ugrott elő, viperával és egy sarlóval fenyegette a fiatalembert, és azzal, hogy megöli, bezáratja. Ma a bíróság előtt a vádlott amellett a vallomása mellett tartott ki, hogy nem bántotta a sértettet. A bíró kérdésére, hogy korábban miért mondott mást, csak annyit felelt, hogy nem tudja, össze volt zavarodva. Szerinte azért vallotta be a bűncselekmény elkövetését, mert öt rendőr fenyegette a kihallgatásán, hogy pofon ütik, ha nem írja alá a jegyzőkönyvet.

A keddi bírósági tárgyaláson nem jelent meg a sértett, csak a barátnője és az állítólagos futtatója. A nő viszont ismeretlen helyen tartózkodik, az idézést sem vette át. Távollétében egyelőre nem tudták befejezni az eljárást.

Címkék: megerőszakolt, Kazsok, prostituált, erőszak, ítélet, kék hírek