A Siófoki Rendőrkapitányság eljárást folytat segítség elmulasztása bűntett miatt ismeretlen személy ellen, aki gépkocsijával december 16-án vagy 17-én 13 óra körüli időben, a Siófok Vak Bottyán utcában
lévő, az M7-es autópályán Budapest felöl érkezők lehajtóágának kereszteződésénél található gyalogátkelőhelyen elütött egy férfit, aki súlyos sérülést szenvedett.

A férfi kerékpárral közlekedett Ságvár irányába, amikor az említett gyalogátkelőhely előtt megállt, majd a külső forgalmi sávban álló tehergépkocsi vezetőjének intésére megkezdte az áthaladást, amikor a belső sávban, az M7-es autópálya irányából érkező, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, fehér színű személygépkocsi elütötte, majd megállás és adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

A Siófoki Rendőrkapitányság (8600 Siófok, Sió u.12-20) várja mindazon személyek jelentkezését, akik látták a balesetet és információval rendelkeznek a cselekményre, annak elkövetőjére vonatkozóan.

A bejelentéseket levélben vagy telefonon a 84-es körzet 519-150-es telefonszámon várják a kapitányság munkatársai. Tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

Címkék: keresi, gázolás, rendőrség, Siófok, kék hírek