Fiatal rablók estek neki az utcán egy férfinak Kaposváron csütörtökön éjszaka. Megverték, majd elvették a cigarettáját, öngyújtóját és háromezer forint készpénzét. A bántalmazott ember, amint magához tért, értesítette a rendőröket a történtekről. A bejelentést követően a járőrök elfogtak három fiatalembert, akik még nem töltötték be a 18.életévüket. Őket gyanúsítják a bűncselekmény elkövetésével. Csoportosan elkövetett rablás miatt indult ellenük büntetőeljárás.

Aznap éjszaka a járőrök egy körözött férfit is megtaláltak Kaposváron. A 43 éves férfi ellen a szegedi bíróság bocsátott ki elfogatóparancsot. Őrizetbe vették a rendőrök.


Ismeretlen fémtolvajokat azonban még keresnek a marcali zsaruk. A tettesek ezer méter rézkábelt loptak el egy helybeli cég telephelyéről. A bűncselekménnyel okozott kár meghaladja a 600 ezer forintot. Siófokon is betörő garázdálkodott. Egy lakást forgatott fel, készpénzt, részben devizát, valamint ékszereket kaparintott meg 300 ezer forint értékben.


A nagyatádi rendőrök fatolvajt fogtak. A háromfai körzeti megbízottal közösen járőröztek Taranyban, amikor bejelentést kaptak arról, hogy elloptak két köbméter vegyes tűzifát. Azonnal a tolvaj nyomába eredtek, és elkapták a tettest, egy környékbeli férfit. A 30 ezer forint értékű fát lefoglalták. A tolvajt hamarosan bíróság elé állítják.

A bőszénfai mobiltelefon-adótorony épületéről lelopták a kültéri légkondicionálót. A betörők előbb átvágták a telep kerítését, majd a vasrácsot is levágták a légkondiról. Félmillió forint kárt okoztak az ismeretlen elkövetők, akik után a kaposvári rendőrök nyomoznak.  

Címkék: kék hírek