Pénzhamisítót fogtak a nagyatádi rendőrök. A kapitányság közrendvédelmi járőrei igazoltatták Bakházán azt az 52 éves helybeli férfit, akiről megállapították, hogy ellene a pécsi városi bíróság elfogatóparancsot adott ki. A férfit a rendőrök őrizetbe vették, majd Pécsre szállították.

Jután egy szökött állami gondozott lányt találtak meg a kaposvári zsaruk. A 16 éves lányt igazoltatták, ekkor kiderült, hogy a fónyódi kapitányság körözi az eltűnése miatt. A fiatalt egy nevelőntézetbe vitték.

Szerdán este egy Honvéd utcai társasházban is rendőrök razziáztak Kaposváron, hogy elkaphassanak egy körözött bűnözőt. Arról volt információjuk, hogy az illető egy második emeleti lakásban tartózkodik. Utánanéztek. Bár a lakásból beszélgetés foszlányai szűrődtek ki, a rendőrök kopogtatására hirtelen csend lett. A többszöri kopogtatás, felszólítás ellenére sem nyitottak ajtót, ezért a járőrök betörték. A 49 éves körözött férfit megtalálták a lakásban, majd bevitték a helyi büntetésvégrehajtási intézetbe, vagyis a kaposvári börtönbe.

Címkék: kék hírek