Rendőrkocsi éjszaka

Kedden este 19 óra előtt hívta mobiltelefonon a rendőrséget egy autós, hogy baleset történt a 61-es úton Nagybajom és Böhönye között. Egy gyalogost gázoltak halálra. Az idős férfi az út mentén baktatott egy nő társaságában, amikor elütötte egy kocsi.

A Suzukit egy 54 éves nagybajomi férfi vezette, Böhönye felé tartott. A baleset áldozata a helyszínen életét vesztette. Egy nő társaságában volt, aki sokkot kapott, a mentők a kaposvári kórházba szállították. A rendőrök sokáig helyszíneltek, a baleset okát vizsgálják.

Az autós ellen büntetőeljárást indítottak, szakértők mondják majd ki, hogy felelős-e a balesetért.

 

 

Két órával korábban, délután 17 órakor egy kerékpárost gázoltak halálra Böhönye és Marcali között, a 68-as úton. A biciklis éppen elhagyta a Böhönye táblát, amikor hátulról elgázolta egy érkező kocsi. A 49 éves böhönyei férfi a helyszínen meghalt. A rendőrség adatai szerint szabályosan közlekedett, a kerékpárja ki volt világítva, fényvisszaverő mellényt is viselt. Az autós megállás nélkül elhajtott. A rendőrök keresik.

A lakosság segítségét kérik, aki látott ebben az időpontban egy olyan kocsit haladni a 68-as úton, amelynek az eleje sérült volt, hívja a rendőrséget! A feltételezések szerint megsérült az autó jobb oldali irányjelzője és visszapillantó tükre. Az ügyben a megyei főkapitányság indított vizsgálatot halált okozó segítségnyújtás elmulasztása miatt az ismeretlen sofőr ellen.

Helyszín

Címkék: cserbenhagyás, gázolás, kék hírek