Két ember bennégett egy enyingi házban pénteken hajnalban. A lakásként használt melléképületben egy 55 éves férfi és egy 82 éves asszony vesztette életét. Az MTI úgy tudja, a két áldozat erős dohányos volt, továbbá a helyiségben fatüzelésű kályhával fűtöttek. A tűz okát kirendelt tűzvizsgáló elemzi. A tűz eloltásában a Fejér megyei tűzoltóknak a siófoki tűzoltók is segítettek, a somogyiak három gépjárműfecskendővel vonultak a helyszínre.

Jutában kigyulladt egy Citroen csütörtök este. A néhány éves francia autó, ismeretlen okok miatt kapott lángra. A kaposvári tűzoltók áramtalanították és eloltották az autót. A kár értéke meghaladja a 600 ezer forintot.

Két szomszéd család közös ünneplésével kezdődött ám egy órányi italozást követően verekedésbe torkollott a szenteste Pétervásárán. Csütörtökön este nem sokkal negyed tíz után riasztották a rendőröket, mert az észak-hevesi kisvárosban két család összeverekedett. Pedig a szentestét kapákkal és botokkal „emlékezetessé tevő” csetepaté békés ünneplésnek, közös italozásnak indult a két szomszéd között.

Szúrt sérüléshez vonultak a mentők egy baracsi otthonba csütörtökön délután. A megállapítás szerint egy 65 éves nő halpucolás közben szívtájékon szúrta 58 éves párját. A mentők értesítésére a dunaújvárosi rendőrök is a helyszínre érkeztek. Mint kiderült, az 58 éves ott lakó férfi ittas állapotban tért haza, majd feleségével szóváltásba került, aki a konyhaasztalnál halat pucolt. Szóváltás során a halpucoláshoz használt 18 cm-es pengehosszúságú késsel a feleség megszúrta a férjét. A sérültet a mentők a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállították.  A férfin életmentő műtétet hajtottak végre. A műtétet követően gyógytartamát nyolc napon belülinek ítélték meg orvosai. A feleséget bűnügyi őrizetbe vették.

Címkék: szúrás, sérülés, baleset, kék hírek, kis szines