Darabolós balaton

Amint arról elsőként hírt adtunk: egy balatonboglári férfi a bérelt fővárosi lakásán megölt két pesti vállalkozót. Feldarabolta őket, és Lellén egy lápos területen rejtette el a holttesteket. Az áldozatok filmdíszleteket készítettek. Nekik tartozott a tettes, aki kábítószerdíler volt.

5 kiló marihuána miatt nyomoztak utána. Úgy tudjuk: a rendőrök novemberben a gyilkos mobiltelefonjának cellainformációi alapján jutottak el a holttestekhez.

A 40 éves F. Sz. Attila tíz éve vált hirhedtté, amikor egy budapesti órás meggyilkolása miatt állt bíróság előtt. Akkor nem volt elég bizonyíték arra, hogy ő ölte meg a tehetős órásmestert. Felmentették, a férfi pedig 35 milliós kártérítést követelt az államtól.

Amikor felmerült, hogy köze lehet a kettős gyilkossághoz, elismerte, hogy üzleti kapcsolatban állt az áldozatokkal. Azt sem tagadta, hogy a lakásán járt a két férfi, de azt igen, hogy köze lenne az eltűnésükhöz. A rendőrök érdeklődése elől F. Sz. A. Belgiumba költözött, de sűrűn látogatott haza Magyarországra. Az egyik beutazása során a határon lebukott: 5 kiló marihuánát akart becsempészni. Emiatt bünetetőeljárást indítottak ellene.

A rendőrség szerint alapos a gyanú, hogy F. Sz. A. meggyilkolta a két férfit, feldarabolta őket pesti lakásán, majd a tetemeket Lellére szállította autón. A balatonboglári férfi szülei közel laktak a lellei mocsárhoz, ahol a hullákat megtalálták. A nyomozók egyelőre nem árulják el, hogy hogyan végzett áldoztaival, azt mondják, hogy a részleteket csak a tettes ismerheti, ezért nem hozzák nyilvánosságra a nyomozás érdekében.       

Címkék: kék hírek