Az elmúlt évek során a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara nagyon sok vállalkozásnak nyújtott információt azokon a rendezvényeken, melyek szinte heti rendszerességgel  kerültek megrendezésre a kamarai székházban, esetenként a megyében más helyszíneken is.

A járvány idején sem állt le a SKIK a rendezvényszervezéssel – áthelyezte azokat az online térbe. Nagyon sok online rendezvény zajlott le az elmúlt hónapokban, jelentős számú résztvevővel. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vállalkozások elfogadják az eseményeken való részvételnek ilyen módját, sőt felismerik kétségtelen előnyeit is.

Ugyancsak az online térben zajlott a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara és az INPUT Program közös, négy részes rendezvénysorozata neves előadókkal, mely a vállalkozói kompetenciák fejlesztését szolgálta.

skik zoom

Terítékre került a tárgyalástechnika, a konfliktuskezelés, az idő- és energiafelhasználás optimalizálása. A zárórendezvény témája a sikeres és hatásos prezentáció műhelytitkai voltak.

És aki mindebbe bepillantást nyújtott Dr. Németh Zoltán, prezentációs tréner, DrPrezi volt, aki magát az előadás művészetének rocksztárjaként aposztrofálja.

DrPrezi mottója: ”Benned is ott van a lehengerlő és fesztelen előadó. Segítek, hogy szabadjára engedd!”

Az előadás résztvevői nem csalódtak: valóban profi eszközök, technikák birtokába juthattak a háromórás interaktív workshop során.

Az elméleti háttér mellett megismerhették a prezentációs eszközök gyakorlati használatát, hogyan kell felkészülni testben és lélekben egy prezentáció megtartására, hogyan kell a tartalmat hatékonyan átadni, miként lehet megnyerni és bevonni a hallgatóságot.

A SKIK és az INPUT Program sikeres sorozata várhatóan a második félévben folytatódik új, gyakorlatorientált témákkal.

Címkék: SKIK, rendezvény, online, gazdaság