Gelencsér Attila országgyűlési felszólalásában elmondta: Kaposvár egy dinamikusan fejlődő település, egyetemi város és püspöki székhely. A regisztrált vállalkozók száma 10 ezer, az ipari foglalkoztatottak száma eléri a 15 ezret.

"A somogyi megyeszékhely befektetőbarát város, amely a jó megközelíthetőség mellett kiváló munkaerővel, jó üzleti környezettel, beruházásösztönző helyi támogatásokkal, megújuló energiaforrásokkal, magas színvonalú szolgáltatásokkal rendelkezik. Az R67-es út megépülése még vonzóbbá tette a vállalkozók, befektetők számára várost. Az iparterületekre és az ipari parkokra túlkereslet van, ezért az elkészülő M9-es és R67-es kereszteződésében egy 170 hektáros területen újabb ipari parkot nyitnánk, amely rövid, közép és hosszú távon is kiváló terület lenne a befektetőknek"- fogalmazott felszólalásában Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője, Gelencsér Attila.

 

Címkék: munkahely, Országgyűlés, ipari park, Parlament, Gelencsér Attila, költségvetés, képviselő, vállalkozás, Kaposvár, gazdaság