A járda betonalapját készítették a munkások a Mező utcában csütörtök délelőtt. A Hősök templománál található buszmegállótól egészen a temető bejáratáig készül a járda. A beruházás a biztonságos és kényelmes közlekedést szolgálja majd.

- Valóban hiánypótló maga a beruházás, hiszen ezen az oldalon, ezen a szakaszon nem tudtak gyalogosan, biztonsággal járni az emberek. Egy térköves járdát fogunk most építeni október végéig ezen a szakaszon - tette hozzá Faludy Mariann, a Geiger Útép Kft. ügyvezetője.

null

De nemcsak itt készülnek, illetve újítanak fel utakat és járdákat Kaposváron. Október végéig 600 millió forint értékben végeznek ilyen munkálatokat városszerte.

- 27 zártkerti útnál kezdtük már el a munkát, 16 járdát és 12 utat újítunk fel idén. Ezek mindenhol megtalálhatóak a városban és ugyanúgy mint a magasépítésben, az útépítésben és mélyépítésben is annyi munkával rendelkezünk, hogy bizony ki kell, hogy várjuk, amíg sorra kerül az adott utca a kivitelezés szempontjából - nyilatkozta Szita Károly, Kaposvár polgármestere.

Járdafelújításra lehet számítani például a Bartók Béla utca keleti oldalán, a Pipacs utcai tömbbelsőben és a Cseri úton, közutat pedig a Komárom, valamint a Fekete István utcában újítanak meg.

Címkék: járda, útfelújítás, gazdaság, kaposvár