DSC00740.jpg

Ismét hó borítja a kaposvári utakat, gyalogos járdákat. Az autóbuszok számára  akadályt jelentett a vizes, hókásás útburkolat. A meredekebb utcákban a kora reggeli időszakban egy órán keresztül nem tudtak közlekedni a helyijáratos autóbuszok. - Kilenc órára helyre állt a tömegközlekedés valamennyi útvonalon - tájékoztatott a Kaposvári Tömegközlekedési Zrt diszpécsere.

A gyalogosok sokat bosszankodtak, amíg ma reggel eljutottak munkahelyeikre. A járdák takarítására nem minden lakóház tulajdonosa fordít kellő figyelmet. A csúszós, letaposott, lagyakos hóban csak nagyon lassan, és helyenkén csak csúszkálva lehetett ma reggel  haladni.

A Magyat Közút Zrt szakemberei  16 munkagéppel takarítják az utakat a Somogy megyében. A KVG Zrt dolgozói 4 járművel takarítják és sózzák a város útjait. Marcali térségében több közlekedési baleset is történt. A helytelen sebesség megválasztása miatt ma reggel hat személygépkocsi csúszott árokba.

arokbacsuszott2

Somogyaszaló és Mernye között egy elakadt kamion nehzítette az előre jutást, míg Som külterületén több kamin keresztbe fordult az úton.

A járművekben utazók közül egy könnyű sérültet láttak el a kiérkező mentők. A rendőrség fokozott figyelemre inti a közlekedőket a megváltozott útviszonyok miatt.

DSC00736.jpg

 

Címkék: KVG ZRT., Magyar Közút, havazás, Somogy megye, gazdaság