Idén is több ezren vágtak neki a 38. Balaton-átúszásnak.

Július 27-én még NB I-es bajnokit játszott az élvonaltól búcsúzó Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata, a hétvégén pedig már a másodosztályban kellett pályára lépniük a zöld-fehéreknek. Waltner Róbertékre a Nyíregyháza várt a nyitófordulóban.

Az egy héttel ezelőtti hazai forduló után Szegeden folytatódott a Magyar Kupa a Kaposvári Vízilabda Klub számára. Berta Józseféknek az első hétvégén egy döntetlenre futotta a Virágfürdőben, a folytatásban viszont már egy bravúrgyőzelem is összejött a somogyiaknak.

Két élvonalbeli női kézilabdacsapata is lesz Somogy megyének a 2020/2021-es szezonban. A balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia ugyanis közös csapatot indít a Szent István SE együttesével, így a Siófok KC mellett ifjabb Kiss Szilárd tanítványai is hétről-hétre helyt állhatnak majd a világ egyik legerősebb bajnokságában.

Ötödik alkalommal rendezték meg a Balázs Gyula emléktornát. A Kaposfüred SC néhai elnökének tiszteletére rendezett viadalon négy Somogy megyei labdarúgócsapat küzdött meg egymással a győztesnek járó vándorserlegért.