Győzelemmel kezdte a női röplabda Extraliga harmadik körét az 1.MCM-Diamant Kaposvár, mely az MTK Budapest gárdáját győzte le legutóbb a Kaposvár Arénában.

Mindössze 55 perc alatt diadalmaskodott a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata a legutóbbi Extraligás mérkőzésén. Ruben Wolochin tanítványai a Debrecen csapatát verték 3:0-ra.

89-80 arányban kikapott a Kaposvári KK a Szolnoktól hazai pályán az élvonalbeli kosárlabda bajnokság 19. fordulójában. A Tisza-partiak többször is elléptek tíz ponttal, de a somogyiak rendre visszakapaszkodtak. A vendégeknél Andre Jones egymaga nyolc hármast dobott be, ami végül döntőnek bizonyult.

A kaposvári kosarasok szakmai igazgatója szintén készülhet az említett Európa-bajnoki selejtezőkre. Sztojan Ivkovics ugyanakkor könnyen lehet, hogy utoljára irányítja majd a válogatottat szövetségi kapitányként.

Jelmezes futók lepték el vasárnap Kaposvár belvárosát. A 10. Farsangi Félmaratonnak idén is rengetegen vágtak neki maskarába öltözve. A jubileumi megmérettetésen több mint hétszázan álltak rajthoz.