Nagyszerű győzelemmel folytatta szereplését az 1.MCM-Diamant Kaposvár női röplabdacsapata. Tálas Zsuzsannáék 0:1-ről fordítva, 3:1-re verték a női röplabda Extraliga címvédőjét. Sara Klisura 17, Tatjana Matic pedig 16 pontig jutott a mérkőzésen.

Egy félidőn keresztül méltó ellenfele volt a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata a tavalyi negyedik helyezett Egernek. A KVK hazai környezetben fogadta a friss Európa-bajnok, Hosnyánszki Norberttel felálló heves megyeieket, akik végül 16-8-as, papírforma győzelmet arattak.

Kétszeres hosszabbításban kapott ki a Kaposvári KK Sopronban, az élvonalbeli kosárlabda-bajnokság 19. fordulójában. A hősiesen küzdő KKK-nak mindhárom centere kipontozódott a végjátékra, így a hazaiak magassági fölényüket kihasználva, 101-96-ra nyertek.

Már az új otthonukban tartották meg idei első darts-versenyüket a Kaposvári Vikingek. Az egyesület a 2020-as esztendőt egy egyéni viadallal kezdte, az egykori Leányotthonban kialakított új bázisán.

Két évvel ezelőtt alakult a Kaposvári Egyetem pomponcsapata, akik nemsokára a kaposvári női röplabdázókat fogják buzdítani az Arénában. A hölgyek edzőtáborozással hangoltak az elkövetkezendő hetek feladataira.

Nem is olyan rég az év kaposvári sportolójának választották, a hétvégén pedig újabb magyar bajnoki címet szerzett. Stúdiónk vendége volt a Kaposvári Judo Klub versenyzője, Boros Bence.