Fiesztának indult, aztán nehéz győzelem lett belőle, de megnyerte a Tiszakécske elleni hazai mérkőzést a Kaposvári Rákóczi NB II-es futballcsapata. A zöld-fehérek két hónap után győztek újra hazai pályán, és a 2-1-es siker azt jelenti, hogy négy fordulóval a bajnokság vége előtt feljutó helyen áll az együttes. A kaposváriak Nagy Richárd és Vachtler Csaba góljával vezettek, a vendégek részéről Kirchner Krisztián volt eredményes.

Győzelemmel búcsúzott saját közönségétől az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női röplabdacsapata. Miklai Zsanették utolsó hazai mérkőzésükön 3:0-ra nyertek a Balatonfüred együttese ellen, így már biztos, hogy legrosszabb esetben a hatodik helyen zárják a pontvadászatot.

92-80-ra kikapott a Kaposvári KK az NB I/A csoportos kosárlabda-bajnokság alsóházi középszakaszának 5. fordulójában a TF-Budapesttől, vasárnap. A KKK-ra már holnap újabb mecs vár, Kaposváron, az Alba Fehérvár ellen. Hendleinéknek ez lesz az utolsó hazai mérkőzésük a szezonban, ami azt jelenti, hogy most búcsúznak a körcsarnoktól, hiszen jövőre már átköltözik a csapat az új Kaposvár Arénába.