Az alapszakasz utolsó fordulójában dől el, hogy a Kaposvári Kosárlabda Klub bejut-e a középszakasz középházába. Hendleinék, ha győznek Kecskeméten, biztosan bent vannak a tíz között, ha viszont kikapnak, a Szeged és a Debrecen győzelmében kell bízniuk. A helyzetet bonyolítja, hogy a Kecskemét számára a középházba jutás szempontjából szintén fontos lesz a szombati meccs.

A nagymúltú Békéscsaba látogat vasárnap a Kaposvári Rákóczihoz a labdarúgó NB II 31. fordulójában. Az alföldiek az élmezőnyhöz tartoznak, ötödikek a tabellán. Az ősszel, a két együttes összecsapásán, izgalmas találkozón döntetlen született a viharsarkiak otthonában. Waltner Róbert csapatában felépült néhány sérült, de így is igazi ki-ki mérkőzés várható.

A kaposvári Toldi Lakótelepi Tagiskolában kezdték meg sportág-népszerűsítő körútjukat az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női röplabdacsapatának tagjai. A programból természetesen a közös játék sem maradhatott ki, zárásként pedig a Kaposvári Röplabda Akadémia 200. leigazolt, játékengedéllyel rendelkező leány növendékét köszöntötték.

Szinte teljesen elkészült III. KE Cross Run pályája. A Kaposvári Egyetem által szervezett terep akadályfutó verseny helyszíne a Deseda patak körüli terület lesz, ahol a szervezők a környék természeti adottságait is igyekeztek kihasználni a tervezés során. Az építésből pedig az egyetemi diákok is kivették a részüket.