A dobogó legfelső fokára állhatott fel Fáth Laura a görögországi Akropolisz Kupán. A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola válogatott birkózója ezáltal egy lépéssel közelebb került az idei serdülő Európa-bajnoksághoz. A fiatal sportoló idén másodszor nyert versenyt, így ha a következő, somogyjádi minősítő viadalon is jól szerepel, gyakorlatilag bebiztosíthatja az Eb-részvételt.

A nagymúltú Vasas érkezik holnap a Kaposvári Rákóczihoz a labdarúgó NB II 27. fordulójában. A zöld-fehérek a szerda-vasárnap ritmushoz már hozzászoktak, a tavaszi menetelést csupán a Budaörs elleni hazai fiaskó töri meg. A hazaiak vezetőedzője, Waltner Róbert és Szanyó Károly, a Vasas mestere is a támadó futball híve, így nyíltsisakos, jó mérkőzésre van kilátás.

Nagyarányú győzelmet aratott a kaposvári Közutasok tekecsapata. Az együttes a férfi Szuperliga alsóházi rájátszásának 6. fordulójában az Ajkát verte hazai környezetben 7:1-re. A kaposváriak győzelmüknek köszönhetően meg is előzték a Veszprém megyeieket, és felléptek az alsóház második helyére.