Kaposvárra látogatott Jakabos Zsuzsanna. Az Európa-bajnok úszónő edző-férjével, Petrov Ivánnal érkezett, és bejárták az épülő versenyuszodát, valamint egy bemutató edzést is tartottak a KASI fiatal úszóinak. Az uszodabejárás alkalmával Szita Károly arról számolt be, hogy jövőre ifi országos bajnokságot, vagy felnőtt rövidpályás ob-t rendezne Kaposvár az új sportlétesítményben.


Megszakította rossz sorozatát a Kaposvári KK; az együttes öt vereség után tudott újra nyerni az NB1/A csoportos férfi kosárlabda-bajnokságban. A somogyiak a hetedik fordulóban a Zalaegerszeget győzték le hazai pályán. Hendleinék végig vezetve szerezték meg idei második győzelmüket.

7-7-es döntetlent játszott a Kaposvári Vízilabda Klub hazai medencében a Vasassal. Az OB I-es bajnokság 5. körében ezzel az első pontját szerezte meg a KVK. A hazaiak sokáig csak futottak az eredmény után. A harmadik negyedben aztán megszerezték a vezetést is, de a Vasas fordítani tudott, végül pedig be kellett érniük a feleknek egy ponttal.