A papírformát ugyan nem tudta borítani a Kaposvári KK a Szolnok ellen, de a két légióssal felálló hazaiak tisztesen helytálltak a bajnok ellen. A Tisza-partiak 98-91-re nyertek a Kaposvár otthonában az élvonbeli férfi kosárlabda bajnokság 4. körében. Az elején ugyan elhúzott 10 ponttal a KKK, onnantól viszont az Olaj akarata érvényesült.

Magabiztos győzelemmel folytatta bajnoki szereplését az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női NB I-es röplabdacsapata. A somogyiak ezúttal a Budaörs együttesét verték 3:0-ra, Sasa Nedeljkovic tanítványai így továbbra is hibátlanul állnak a tabella élén.

Fontos mérkőzést nyert meg hazai pályán a Kaposvári Rákóczi NB II-es futballcsapata. A zöld-fehérek az eltiltott Waltner Róbert nélkül, ifj. Petrók Viktorral a kispadon 2-1-re múlták felül a Nyíregyháza együttesét. A hazaiaknál Szakály Attila, illetve Nagy Richárd volt eredményes, a piros-kékeknél Pekár talált be. Ezzel az őszi idény kétharmadához érve is az élmezőnyben tanyázik a Kaposvár, a 4. helyen, 24 megszerzett ponttal.