Első alkalommal tartottak sport és életmód napot a Kaposvári Fitness Arénában. A Berzsenyi utcában felállított fesztivál sátorban, és bent a teremben is, egymást érték a nyílt órák. A résztvevők együtt mozoghattak Rubint Rékával, de akár edzéstippeket is kérhettek Kiss Jenő testépítő-bajnoktól. A szervezők igyekeztek minél több új embert bevonzani az edzésekre, ami a trénerek visszajelzése alapján sikerült is.

Kispályás labdarúgótornával emlékeztek meg Torma Kálmánra, a Rákóczi FC egykori elnökére. A kupán négy csapat vett részt, melyek közül mindegyik kötődött valamilyen szinten a 10 évvel ezelőtt elhunyt sportvezetőhöz. A Rákóczi Torma Kálmán elnöksége ideje alatt jutott fel az NB I-be, és vált az első osztály stabil középcsapatává.

Háromnapos versennyel fejezte be idei szezonját a Donneri Sportközpont. A 20. Évadzáró Teniszversenyen összesen nyolc kategóriában nevezhettek a sportemberek. Volt ezek között férfi egyéni és páros, valamint vegyes páros kategória is, de külön versenyt hirdettek ezúttal gyerekeknek is.