Kaposváron tartott sportágnépszerűsítő rendezvényt napjaink legjobb magyar strandröplabda párosa. A Lutter Eszter - Szombathelyi Szandra kettős a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács meghívására érkezett a somogyi megyeszékhelyre, ahol előbb a Kisfaludy Utcai Tagiskolában tartottak bemutató edzést, majd jöhetett egy élménybeszámoló a Munkácsy Mihály Gimnáziumban.

Kiegyenlített összesítésben az OB I-es férfi vízilabda-bajnokság kilencedik helyéért küzdő Kaposvári Vízilabda Klub a Pécs ellen. Berta József legénysége hazai környezetben, kiélezett meccsen 7-6-ra győzte le a baranyaiakat. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc így 1-1-re áll, a mindent eldöntő harmadik meccset pedig szerdán, Pécsen játsszák.

Két nyeretlen mérkőzés után hazai pályán 1-0 arányban legyőzte a Csepel csapatát a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó NB III nyugati csoportjában. A zöld-fehérek találatát Nagy János szerezte az első félidőben. Waltner Róbert együttese ezzel két fordulóval a bajnokság vége előtt tovább őrzi hárompontos előnyét a második Ajkával szemben.