Az Ajka elleni győztes rangadó óta két meccsen mindössze 1 pontot szerzett a Kaposvári Rákóczi FC NB III-as labdarúgócsapata. Waltner Róbert tanítványai szombaton a Csepel gárdáját fogadják hazai környezetben, az újabb botlás pedig nem férne bele a feljutásra pályázó zöld-fehéreknek.

Az egyenlítésért száll medencébe holnap a Kaposvári Vízilabda Klub az OB I. kilencedik helyért kiírt helyosztón a Pécs ellen. Idősebb Berta József együttese hazai környezetben fogadja a baranyaiakat 16 órától a Városi Fürdőben. A két győzelemig tartó párharc első meccsét 13-9-re nyerték a baranyaiak otthon, a KVK játékosai pedig szeretnének még egyszer megmérkőzni a PVSK-val a Mecsek alján.

Idén is elismerték a Kaposvári Sportközpont és Sportiskolában zajló eredményes utánpótlás nevelő munkát. A Sportiskolák Országos Szövetsége díjkiosztó ünnepségén a KASI az ötszáz fő alatti egyesületi sportiskolák kategóriájában harmadik helyen végzett, míg a Magyarország legeredményesebb sportági sportiskolása címet a fiú birkózóknál Járfás András nyerte.