Felborult a papírforma a férfi röplabda-bajnokság döntőjének első mérkőzésén: a címvédő Fino Kaposvár legénysége öt szettben nyert az alapszakasz-győztes és a szezonkezdet óta veretlen VRC Kazincbarcika otthonában. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc ma 20 órától a városi sportcsarnokban folytatódik, és ha a fiúk újból meglepik ellenfelüket, elérhető közelségbe kerülne a 19. magyar bajnoki cím megszerzése.

Nagy csatában, 3:1-es vereséget szenvedett az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női röplabdacsapata az Extraligában maradásért kiírt párharc negyedik, szombathelyi felvonásán. Zarka Péter tanítványai 1:0-ás hazai vezetés után még egyenlíteni tudtak, utána viszont már nem hibáztak a hazaiak. Folytatás és egyben zárás csütörtökön, Kaposváron.

11-4-re legyőzte a Vasast az OB I-es férfi vízilabda-bajnokság 9.-12. helyeiért kiírt rájátszásának első fordulójában a KVK a párharc mindent eldöntő harmadik meccsén. Az egyik fél hetedik pontjáig tartó szériából így Id. Berta József együttese jutott tovább. A Kaposvár ezáltal a 9. helyért küzdhet meg a bajnokság végén a Pécs ellen.