Hosszabbításban, Ivosev utolsó másodperces kosarával verte a Kaposvári KK a Zalaegerszeget a középszakasz legutóbbi játéknapján. Az élvonalbeli kosárlabda-bajnokság középházában szereplő somogyiak a szerda esti, kaposvári találkozót 94-92 arányban nyerték meg. A jelenleg kilencedik KKK ezzel továbbra is harcban áll a rájátszásért.

Öt éve már annak, hogy elindult Kaposváron a szinkronkorcsolya oktatás. A gyerekekkel a korábbi kétszeres magyar bajnok műkorcsolyázó, Siáginé Varga Vera foglalkozik, így kíváló szakembertől tanulhatnak a fiatal lányok. A kaposvári szinkronkorcsolyázók minden szezonjukat egy gálaesttel zárják, ahol a téli hónapok során tanultakat mutatják be a szülők, hozzátartozók előtt.

Kis híján háromgólos előnyt herdált el a Somogyjád a Somogyvár ellen a megye kettes labdarúgó-bajnokság északi csoportjában. A két együttes a 16. fordulóban csapott össze, a hazaiak pedig 3-0-ra vezettek a félidőben. A Somogyvár azonban az utolsó bő negyedórában két gólt rúgott, az egyenlítés viszont már nem jött össze.