Csaknem négyszázan tekerték körbe a ropolyi tavat és környékét a III. Sefag Kellys Zselic Maraton terepkerékpár versenyen. A nevezők 25, 50, illetve 75 km-en állhattak rajthoz, így mindenki megtalálhatta az edzettségi állapotának megfelelő kiívást. A versenyre nem csak hobbi bringások, hanem profi mountain bike versenyzők is érkeztek.

A Zrínyi és a Tüskevár szerzett előnyt a megyei kosárlabda bajnokság elődöntőiben. A fináléba jutásért oda-visszavágós rendszerben két meccset játszanak a csapatok, és az összesített eremény számít. Mivel a Zrínyi csak tíz ponttal verte a Táncsics gárdáját, az a párharc még teljesen nyílt. A Tüskevár viszont 30 ponttal verte a Monok SE első csapatát, így a címvédő fél lábbal már a döntőben érezheti magát.

A Gépész csapata nyerte a kilencedik alkalommal kiírt Kapospont Kupát, Kaposvár középiskolái számára kiírt kispályás labdarúgó bajnokságot. Az Eötvös együttese a döntőben a Noszlopyt, a Közgazdasági csapatát verte 5-0 arányban, és összességében harmadszor nyerte el a serleget. A bronzérem az Építőipari gárdájáé lett, miután 9-3-ra múlták felül a Katolikus Gimnázium együttesét.