Ma este hét rakor indult útjára a labda a HÉP Kecskemét - Fino Kaposvár férfi röplabda bajnoki elődöntő első mérkőzésén. A címvédő somogyiaknak feladták a leckét, ugyanis az alapszakasz hajrájában elvesztették a második helyet és vele a pályaelőnyt, így idegenbeli bravúr is kell a fináléba kerüléshez.
A listavezető Szolnoki Olaj ellen zárja az alapszakaszt a Kaposvári Kosárlabda Klub szerdán. A somogyiak a Városi Sportcsarnokban fogadják majd a már biztos alapszakasz első Tisza-partiakat. Az Olaj számára így nem lesz különösebb tétje a találkozónak, a KKK-nak viszont igen. A középszakasz középházába ugyanis magukkal viszik a csapatok az alapszakaszban elért eredményeiket, így egy újabb győzelem sokat érhetne még a későbbiekben.

Tovább robog a bajnoki cím felé a Kaposvári Rákóczi. A labdarúgó NB III nyugati csoportjának legutóbbi fordulójában a Puskás Akadémia második csapata látogatott Kaposvárra, és Waltnerék 2-0-ra győztek Kollega, valamint Sóron találatával. A zöld-fehérek 10 emberrel harcolták ki a sikert, miután 0-0-s állásnál a 17. percben kiállították Lakatos Gergőt. A Rákóczi továbbra is vezeti a tabellát 50 megszerzett ponttal.