Továbbra is hibátlan tavasszal a Kaposvári Rákóczi NB III-as labdarúgó csapata. A zöld-fehérek tegnap pótolták a 17. fordulóból elhalasztott, Dunaharaszti elleni hazai találkozót, és Andorka fejesgóljával 1-0-ra nyertek. Ezzel továbbra is vezetik a tabellát, immár hat ponttal az Érd előtt, akikhez a hétvégén utaznak a csoport rangadójára.

A megszokottnál kicsit korábban, már március közepén megkezdődött a ritmikus gimnasztika versenyszezon. Az utánpótlás korú tornászok idei első versenyének a somogyjádi sportcsarnok adott otthont. A kaposvári Lovasakadémia SC rg-szakosztálya által rendezett Vidékbajnokságra 16 csapat több mint 300 versenyzője nevezett.

Immáron negyedik alkalommal ültek asztalhoz idén a Somogy Kupa, megyei sakk bajnokságban szereplő csapatok játékosai. A somogyi megyeszékhely egyetlen csapata, a Donner Kaposvár a Somogyaszaló ellen mérkőzött meg. A két csapat a dobogós helyekért vív nagy harcot. A forduló előtt az együttesek holtversenyben a második, harmadik helyen álltak.