Nagyot küzdött a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese Pécsen, és csak a hosszabbításban kapott ki az NB I./A csoportos férfibajnokság 22. fordulójában. A házigazda 96:92 arányban bizonyult jobbnak, a somogyiak pedig a hétközi, ZTE elleni hazai vereség után ezúttal is szomorúan hagyták el a játékteret. A nyolcba vágyó KKK az alapszakasz hajrája előtt, 9 győzelemmel és 13 vereséggel a tabella 10. helyén áll.

Igazi szomszédvárrangadón győzte le hazai pályán a Pécset a Kaposvár a vízilabda OB I hétvégi fordulójában. A közelmúltban betegeskedő somogyiak végig vezettek a találkozón, ám négy gólos előnyük a hajrára leapadt, s csak az utolsó percben biztosították be győzelmüket Bertáék. A somogyiak ezzel maradtak a harmadik helyen az alsóház tabelláján, viszont a vesztett pontokat tekintve a legjobban állnak.

Szettrablásig jutott az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női röplabdacsapata az Extraglia utolsó fordulójában. Zarka Péter tanítványai a második helyezett Újpest csapatát fogadták a Városi Sportcsarnokban, ahol 3:1-es vereséget szenvedtek a lila-fehérek ellen. A kaposvári hölgykoszorúra a negyeddöntőben a Jászberény csapata vár majd.