Három hetes leállás után szerdán újra fordulót rendeznek az NB1/A csoportos férfi kosárlabda-bajnokságban. A KKK-ra pikáns mérkőzés vár, hiszen a társaság a Zalaegerszeget fogadja majd. A két együttes nagy csatákat vívott egymással az utóbbi időben, most pedig az alapszakasz végéhez közelítve még fontosabb a felek számára az újabb győzelem megszerzése.

Mindhárom meccsét megynerte a Kaposvári Röplabda Akadémia fiú gyermek csapata az országos elődöntő első tornáján. A Szegeddel, a Szolnokkal és a Kunhegyessel egy négyesben szereplő RÖAK-nak a döntőbe jutáshoz csoportjából az első két hely valamelyikét kell megszereznie. A veretlenül megvívott első forduló után jó eséllyel pályázik a csapat arra, hogy ott lehessen a hatos döntőben.

Nyolc dobogós helyezéssel, köztük négy aranyéremmel zárták az Ametiszt táncosai a Nyugat-Magyarország Területi Bajnokságot. A kaposvári táncegyesület által rendezett versenyre több mint 290 páros nevezett, akik standard és latin táncban versengtek a minél magasabb pontszámokért.